Home
   
   Htsysteem.nl   Template?   Private Label   Over HTS   Pakketten   Contactpagina   HANDS-ON ADVIES   
 

Wij de initiatiefnemers van de online-boekingssite Freebookings.nl & Isahotels.nl, zijn begonnen met het Hotel Template Systeem ofwel HTSysteem.

Een professionele, complete en aantrekkelijke website is voor elk bedrijf een absolute must! Velen onder ons hebben niet de vaardigheden om een overzichtelijke internetsite te maken die heldere informatie bevat. Het uitbesteden van dit ingewikkelde werk aan een websitebouwer is dan waar we vaak voor kiezen. Dit kost veel geld en regelmatig krijgen we niet de snelle verwerking van de aanpassingen die we graag willen. Wij hebben de oplossing voor u. Het HotelTemplateSysteem, ofwel Htsysteem. Eenvoudig uw internetsite actualiseren en aanpassen 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Met het professionele nieuwe HTSysteem is uw toekomstige hotel website volledig geautomatiseerd en zijn uw kamers direct te boeken op uw eigen professionele website via het HTSysteem. 

Ons en uw doel?
Meer rendement halen uit uw eigen website, professioneel overkomen en besparen op de boekingskosten!

Kostenbesparing
Volledige automatisering van uw website bespaart veel tijd. Hierdoor heeft kunt u uw personeel anders inzetten, wat resulteert in een substantiële kostenbesparing.
Neveneffect: automatisering sluit menselijke fouten uit. 

Vanuit de hotelbranche is er een grote vraag om online-boeken goedkoper te maken, zonder commissie. In de loop van de jaren zijn commerciële boekingssites steeds meer commissie gaan vragen. Hotels betalen al gauw 10% van de omzet aan boekingssites, het wordt beschouwd als een normale zaak. Freebookings.nl & Isahotels.nl rekent af met deze waanzin.  Boekingen via Freebookings.nl & Isahotels.nl zijn niet belast met een hoge commissie, maar slechts een klein bedrag per boeking! 

Voor hotels
Door de directe koppeling met de onze boekingssite Isahotels.nl betaalt u geen hoge commissies meer bij boekingen. Een van onze doelen is om er voor te zorgen dat gasten gaan boeken via uw eigen website en niet meer via commerciële boekingssites. Dit kan op jaarbasis honderden tot duizenden euro’s besparen.

HTSysteem alleen voor hotels?
Nee, het template systeem kan voor meerdere branches ingezet worden, met uiteraard dezelfde professionele uitstraling! Ga naar www.wtsysteem.nl

De voordelen kort op een rijtje:

- systeem voor hotels en B&B
- Zeer eenvoudig te bedienen systeem
- 24 uur per dag toegankelijk
- a la minute aanpassingen kunnen doen, deze direkt online staan!
- Zeer lage kosten
- Tijd besparing
- Representatief en professioneel
- Alle pagina's in 4 talen
- Niet afwachten als uw websitebeheerder tijd heeft om voor u een
aanpassing te doen op uw website. U bent nu zelf de beheerder!!


KORTOM: Daarom zijn wij, de initiatiefnemers van besparende boekingen begonnen met het Hotel Template Systeem ofwel HTSysteem.
 
   
  HTsysteem.nl | Zwolsmanweg 17 | 8606 KC Sneek | Tel. 0031 (0)515 413634 | info@htsysteem.nl